چگونه حساب اینستاگرامی ام را حذف کنم؟

حذف اکانت پروفایل از اینستاگرام

این روزها که همه از اینستاگرام، چه برای ارتباط یا افزایش برندینگ کسب‌وکار خود استفاده می‌کنند، مشاهده کردن افرادی که به دنبال حذف حساب اینستاگرام خود هستند، تعجب برانگیز است؛ اما به هرحال این مسئله شخصی است و هرکسی دلایل خاص خود را دارد. برخی از شبکه‌های اجتماعی دلزده شده‌اند، برخی به دلیل مسائل کاری باید اکانت اینستاگرام خود را حذف کنند، برخی با دوست خاصشان دعوا کرده‌اند و به دنبال ساخت حساب کاربری اینستاگرام جدیدی برای خود هستند و دلایل مختلف دیگر.اولین سؤالی که پیش می‌آید، چگونگی حذف کردن حساب اینستاگرام است. همه در قدم اول سریعاً به دنبال گزینه‌ای در اپلیکیشن خود می‌افتند؛ اما باید بدانید که در برنامه موبایل این شبکه اجتماعی، هیچ گزینه برای حذف کردن اکانت اینستاگرام وجود ندارد، بلکه باید از طریق سایت اقدام کنید. با Followerhot همراه باشید.

مراحل حذف حساب کاربری ایسنتاگرام

  • همان‌طور که در بالا هم نوشتیم، حذف حساب اینستاگرام فقط از طریق سایت آن امکان پذیر است. برای این منظور ابتدا به سایت آن وارد شوید.
  • بعد از وارد شدن به سایت، باید وارد حساب کاربری خود شوید. از آنجا که بیشتر مردم از اپلیکیشن گوشی استفاده می‌کنند، برای همین بیشتر حساب‌های اینترنتی غیرفعال است. از این رو باید ابتدا Log in کرده تا وارد اکانت اینستاگرام خود شوید.

ورود به حساب کاربری اینستاگرام

  • پس از وارد شدن به حساب کاربری خود، به بخش Delete Your Account بروید. این بخش از سمت منو سمت راست در بخش Edit Profile قابل انتخاب است.
  • اول از همه اینستاگرام، دلیل حذف حساب کاربری را از شما می‌پرسد. به هرحال شما باید یک دلیل قانع کننده‌ای برای مدیران این شرکت بنویسید. هر حذف حساب کاربری مانند یک امتیاز منفی برای آن‌ها به حساب می‌آید. درهر صورت، اگر دلیلی برای توضیح ندارید، می‌توانید با انتخاب something else به مراحل بعدی بروید.

چگونه حساب اینستاگرامی ام را حذف کنم؟

  • در مرحله بعد باز باید رمز عبور خود وارد کنید. این مرحله برای این است که اگر جایی حساب کاربری اینستاگرام در سایت باز بود، هرکسی با سوءاستفاده نتواند حساب شما را حذف کند. اگر هم رمز عبور را فراموش کرده‌اید، در زیر کادر عبارت “Forget Password” وجود دارد که رمز عبور حساب اینستاگرام خود را بازیابی کنید.
بیشتر بخوانید  پیش نویس کردن پست در اینستاگرام (draft)

دلیل حذف حساب کاربری اینستاگرام

  • پس از اینکه پسورد خود را وارد کردید، کادر قرمز رنگی که روی آن عبارت “Permanently delete my acoount” وجود دارد، فعال می‌شود. با انتخاب این گزینه، اکانت اینستاگرام شما حذف می‌شود. به همین راحتی!

تایید حذف اکانت اینستاگرام

نکته‌های delete account در اینستاگرام

البته چند نکته را باید راجع به حذف حساب کاربری اینستاگرام بدانید. با اینکه مراحل بالا خیلی ساده بود؛ اما عواقب آن به مراتب خیلی بدتر از خود حذف حساب کاربری است. چند نکته‌ای را که در زیر آورده‌ایم، آویزه گوش کنید.

  • وقتی که حساب اینستاگرام خود را حذف می‌کنید، در واقع شما دیگر هیچ وجود خارجی در این شبکه ندارید. تمامی پست‌ها، لایک­ها، کامنت­ها و غیره حذف می‌شود و حتی در نتایج جست‌وجو دیگران هم نمایش داده نخواهد شد. انگار که از اول هم شما هیچ فعالیتی در این شبکه اجتماعی پرطرفدار نداشته‌اید.
  • نام اکانت اینستاگرام شما به عنوان یک حساب کاربری حذف شده در پنل مدیریت ذخیره شده است. پس از حذف، نه شما و نه کسی دیگر می‌تواند با همان نام قبلی اقدام به ساخت اکانت جدید کند. حتی با ایمیل قبلی خود هم دیگر نمی‌توانید حساب کاربری اینستاگرام جدیدی بسازید. البته یک راه وجود دارد تا بتوانید حداقل ایمیل خود را برای حساب جدید استفاده کنید. قبل از حذف، به بخش Edit Profile رفته و در آنجا آدرس ایمیل خود را تغییر دهید. فقط حتماً مراقب باشید که قبل از حذف، این کار را انجام دهید تا آدرس ایمیل شما به فهرست سیاه اضافه نشود.
  • حتماً قبل از حذف کردن خوب فکر کنید. همان‌طور که در بالا هم نوشتیم، با حذف اکانت اینستاگرام دیگر هیچ راه دسترسی حتی یک ثانیه بعد از آن وجود نخواهد داشت. تمامی عکس‌هایتان پاک خواهد شد. البته این‌ها فقط عکس نیستند، بلکه خاطرات شما هم از بین خواهند رفت. به هر حال یک روز با دوستانتان به گردش رفته‌اید و عکس آن را در این شبکه به اشتراک گذاشته‌اید. با حذف اکانت، همه آن‌ها و خاطرات شما از بین خواهد رفت.
  • برای حذف حتماً باید نام کاربری و از همه مهم‌تر رمز عبور خود را حفظ باشید. در صورت فراموشی می‌توانید درخواست بازیابی رمز عبور بدهید تا به ایمیل شما فرستاده شود.
  • پس از حذف، حساب کاربری شما به صورت Instagrammer برای مدت موقت نمایش داده شده و پس از آن به طور کامل حذف می‌شود.
  • اگر عکسی در اینستاگرام شما مهم است و آن را در گوشی موبایل یا دستگاه کامپیوتر خود ندارید، قبل از حذف بهتر است که آن را دانلود و ذخیره کنید.
  • به هر حال اگر واقعاً مجبور به حذف حساب اینستاگرام خود نیستید، می‌توانید به جای آن، غیرفعال کنید. غیرفعال موقت بوده و پس از مدتی، می‌توانید آن را فعال کنید.
بیشتر بخوانید  استفاده همزمان از چند حساب کاربری اینستاگرام در اندروید و ios

در صورتی که هنوز سوالی در مورد حذف و دی‌اکتیو اکانت اینستاگرام دارید می‌توانید از طریق بخش نظرات همین پست مشکل خود را با ما مطرح کنید تا متخصصان فالوورهات به شما پاسخ دهند.

4.8/5 ( 4 نظر )

پست قبلی: «

پست بعدی: »

مقاله های مرتبط :

دیدگاه خود را بیان کنید :

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

۲ دیدگاه برای این مطلب ثبت شده است

  1. سهیلا اشرفی
    3:29 1397/12/19

    instagram خیلی وقت گیری داره میکنه
    یک راه خیلی عالی برای جلوگیری از هدرروی وقت در اینستاگرام کنترل زمان استفاده از اینستاگرام
    ولی از اوانجاییبدم که ممن نمی تونم درست انجحامش بدم
    ترجیه میده کلا حذفش کنم

    • فالوورهات
      3:57 1398/01/07

      مرسی خانم اشرفی بابت کامنتتون
      فکر میکنم در صورتی که کسب و کاری داشته باشید نمی تونید از این محیط خداحافظی کنید
      چون امروز اینستاگرام یکی از مهمترین شبکه های اجتماعی هست
      و برای بازاریابی اینترنتی بدون این کانال کار شما سخت میشه
      پیشنهاد میدم از برنامه های مدیریت زمان استفاده از اینترنت استفاده کنید